Pogledajte si komentare za MagazinRs na ovom istom forumu. Nema niti jednog negativnog komentara, sve same pohvale. Tamo se ne raspravlja o inspektoratima, razumnim rokovima itd. Ja sam nakon sto sam se zjb u Edigitalu i dobio pare nazad nakon 2 mjesesca kupio komp u Magazinu. Sve komponente su prije nego što sam ih preuzeo besplatno složene i isprobane dali rade. Tako da tu problema nije moglo biti. Nakon mjesec dana ja ih tražim dali mogu zamijeniti matičnu ploču koja je ispravna za jednu drugu koja mi se više sviđa. To ne da nije njihova obaveza, ali su mi pristali bez razmiljanja zamijeniti matičnu. Tada sam ih žicao i da mi zamijene Kingston v300 ssd, za jedan Samsungov jer sam pročitao da je kingston muljo nešto sa čipovima i to stvarno stoji. U magazinu su pristali i na to. Sve je išlo kao podmazano, pošalješ mail u roku 5 minuta dobiješ odgovor. Sa njima se sve da dogovoriti, tako da nije neće nikada biti problema iako nešto pođe po zlu. Kada sam mijenjao matičnu frajer na pultu je u 5 sekundi provjerio samo dali je ležište za procesor na matičnoj okej, jer kao to najlakše strada kao u ovom postu od Tomislava. Znači da mse i taj šta tam radi nekog vraga razumije u svoj posao. Nasuprot tomu kada su mi radiuli servisni zapisnik u edigitalu to ne da je bilo smiješno i na razini osnovne škole je opisan kvar, jer se kao nesmije iznijeti pravi razlog jer ce ispast da si popravljao komponente u drugom servisu a ne kod njih. MagazinRS je zaslužio da ovo napišem i svaka im čast, a ovaj Edigital nije potrebno niti komentirati,