Citiraj:
Autor De5tr0yer
Nisam se našao prozvanim niti u jednom postu već nastojim ekipi koja nema razumijevanja za ovaj drugi pogled objasniti u čemu je kvaka, no zatvorenih umova to nećete baš lako shvatiti.
|
U krivu si Destro,totalno. Ja sam samo rekao da je meni osobno neshvatljivo koliko se žuči troši na nešto na što nemate utjecaja. Nerfali su item,big deal. Radi se o igri koju ćeš ili igrati ili nećeš. Ja ju igram iz gušta ne zato da budem najjači u IGRI. Comprende?
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Kako se i ti slažeš s trtovim postom, a zbog moje prethodne elaboracije o takvom razmišljanju, ti si također krivog razmišljanja. Dokle god nećete razumjeti što je nas par htjelo reći, s vašim implikacijama da ne razumijete što neki očekuju od obične i bedaste igre samo sebe uvjeravate da ste u pravu, a evidentno je da niste.
|
Zašto sebi za pravo daješ da si ti u pravu,a da mi nismo sa svojim razmišljanjem?
Meni je igra čist ok za napucavanje. T2 mi sasvim solidno ide sa DH-om i sa buildom koji je meni i isključivo meni zabavan za igrat.
T1 igram sa novonastalim WD-om i sasvim mi je solidno igrat sa istim. Prodigy - Poison u pozadini i povraćam poison sa njim. Smijem se i zabavljam i ne uzimam previše k srcu to što je Blizzard (megalomanska,prebogata tvrtka) nerfala item,lika,Qpalac...
Comprende ti šta ja pričam ili i dalje voliš tuć po svom kako su nerfali item i kako ti treba digitron za igranje igre?
Pretpostavljam da svi imamo nekakve druge normalne obveze i brige u životu pa mi nije jasan taj rage koji čitam od vas pojedinaca tu na forumu. Dajte se skulirajte sa tim glupostima,radi se o IGRI