View Single Post
Staro 22.04.2014., 10:39   #5
thesekiman
Pr0d1gy
Moj komp

thesekiman's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova
http://www.libreoffice.org/download/libreoffice-fresh/Sve zavisi čime ti se obrt bavi i da li ovisiš o MS tehnologiji. Ukoliko ne ovisiš, LibreOffice će ti bez problema zamjeniti MS Office.
Hvala na prijedlogu, međutim bitan mi je MS Office.
Nije mi problem platiti, ali isto tako ne bih volio ni 'preplatiti', tj. uzeti nešto što mi neće ni trebati, samo zato što se nisam raspitao. Zato tražim koja bi bila najbolja solucija za malu firmu sa 3 kompjutera, jer ima razlike u tim paketima između offica 365 i office 2013, i onda nekako mislim ako ce sljedece godine opet izaci novi Office, onda mi je mozda bolje ici sa pretplatom koja se moze otkazati i obnoviti u bilo koje vrijeme. Ne znam, nisam pametan

Citiraj:
Autor nathan.fake Pregled postova
pripazi.. pise dole "Cijena bez poreza."... znaci to je cca 1190,82kn sa PDV-om.. sto je dosta slicno MPC iz instara od 1225kn
sto se ostalog tice, najbolje sutra nazoves Microsoft Hrvatska pa pitas sve sta te zanima
Istina, cijena je bez PDV-a, tu sam se malo zaletio.
Baš sam danas zvao MS da pitam u vezi tih računa i inspekcije. Kažu da ne kupujem preko MS Stora već da njih nazovem i oni će mi poslati račun sa svim mojim podacima i to vrijedi kao licenca kod inspekcije.

Također sam pitao vezano za Office 365 koji se može instalirati na max. 5 kompjutera i čovjek kaže da ni to nije problem u slučaju inspekcije, da oni znaju da 365 verzija vrijedi za 5 kompjutera.

Međutim 365 verzija je limitirana na jednog korisnika, što bi značilo da samo jedan može koristiti te windowse. Tako da ako želim da tri radnika rade zasebno na 3 kompjutera, trebao bi kupiti tri licence i onda ova šema da se jedan Office može snimiti na 5 kompjutera pada u vodu.

Osim u slučaju da kao jedan korisnik mogu istovremeno biti logiran na sva tri kompa, onda mi to nebi bio problem, rekao bi ovim svojima da koriste moj login.

Uglavnom ovaj iz MS-a ce mi poslati par opcija koje bi bile dobre pa ću javiti šta kaže.