Evo zbog kroničnog pomanjkanja vremena i raznih obaveza malo prikočilo. Slike budu večeras ... nešto se malo i radilo

Za sada sam uspio: izrezati i fiksirati bočni prozor, izrezati prednju zaštitu za dvd, složiti priču sa gornjim control panelom i nabaviti potrebno za izvedbu (power, reset, potenciometri, usb-ovi), napraviti nožice na kojima će sve stajati, dovršiti crni layer
Usput par pitanja ili ako neko može pomoći savjetom:
- dali prednje djelove oko dvd-a i fangrill ostaviti u prozirnom plexiju ili ih matirati šmirglom?
- prijedlog nekakvog loga za bočni prozor (išao bi na matiranje loga ostalo prozirno) ili kao kod orginala imitacija rupa od metaka, možda nekakva naljepnica?
- Kako, gdje i koliko košta za napraviti fangrill iz pleksija (sa nekakvim likom poput onoga sa orginalnog kučišta?) lokacija - Pula? Može li se u kučnoj radinosti izvesti? Pleksi je nekih 5-6mm. Do sada sam probao dva komada napraviti, ali mi je najveći problem što puca pleksi na manjim detaljima od alu lima bi bilo lakše ali mi se ne uklapa vizualno

- Bi li bilo ok da prednju gornju stranu do crnog layera pofarbam u narančasto isto?
- Ako bi dodavao naljepnice sa sitnim natpisima koja bi bila najbolja metoda? Možda print na samoljepljivu foliju? Postoji prozirna samoljepljiva folija za inkjet? Ili možda bolje odnijeti u neki studio pa da mi naprave print u boji na prozirnu samoljepljivu foliju kako treba?
- Trebao bi polako početi i komponente skupljati za case nešto što bi mi zamijenilo prastari e8400/P35/4GBRAM/gt9800/ nešto u stilu ivy bridge neznam ni sam
, nisam već duže pratio i uspoređivao situaciju na tržištu... Volio bih složiti neku matx kombinaciju po mogučnosti niske potrošnje, ane slabiju od gore navedene. Imate kakav prijedlog?
UPDATE:
Slike:
UPDATE 23.04.2014
Evo ovako bi trebao izgledati control-panel