Ima ne netu recenzija kao i odgovora za 99% pitanja koja postavljamo na forumima pa eto, ipak i dalje koristimo forume kao izvore nekih informacija.
Citajuci sve ovo i njuskajuci malo po netu lagano odustajem od navedenog G602, stovise najradije bi pokusao izganjati opet G5 rev2 (vidim da se jos da naci novih na netu) koji koristim godinama posto mi savrseno odgovara.
Ne znam pod koju velicinu spada moja ruka, ali znam da mi G5 rev2 savrseno odgovara, materijal izrade je odlican, raspored tipki je odlican, ruka mi lijepo lezi na njemu...no mislio sam napokon preci na nesto drugo, a ne uzeti vec treci isti mis za redom.
Da, malo cu ipak vise baciti oko na G700, ali problem je sto nisam ljubitelja glodavaca bez zice (da, znam da se na G700 moze uglaviti onaj los USB kabal).
Sto se tice sirine i usporedbe s G602, ipak je siri i to se ok vidi bas na nekim fotografijama na onome linku kojega si poslao (npr. pogled s prednje strane) no s tih fotografija mi se cini da je G500 najsiri i najslicniji dizajnom kojeg ima G5 rev2.
Dobio sam ponudu za ROCCAT™ Kone Pure Optical, malo cu jos pronjuskati o njemu no ipak bi se radije drzao Logitecha (nisam do sada koristio Roccat proizvode pa ne mogu bas nista o njima reci).
Gledao sam neke Razer modele, ali imam losa s njihovim tipkalima pa sam pomalo skeptican.
Od njihovih modela mi cjenovno odgovara npr. Orochi i recimo DeathAdder.
Ne znam jesam li mozda zafulao koji ok mis, a da je cijenom ok tj. u rangu ovih navedenih?
Vidim da ekipa na netu hvali jos npr. CM Storm Inferno:
http://gaming.coolermaster.com/en/pr.../mice/inferno/
P.S.
Hvala estugarda na odgovorima, puno si mi pomogao si mi oko stvaranje neke slike o navedenom G602.