Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 21.04.2014., 19:15   #1299
nikidr
Registered User

nikidr's Avatar

Datum registracije: Dec 2012
Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
Ja sam mislio uzeti jastučiće od Beyera DT880 pošto svi uzimaju te jer, realno, slušalice su kopija njih.

Koje si ti uzeo kad kažeš da ne valjaju?
Ma nisam uzimao orginalne jer mi je zao dati toliki novac samo za jastucice uzevsi u obzir cijenu slusalica.
Bolje eksperimentiram i kupim neki novi jeftiniji model koji se spominje kao vrhunski za novac. Naravno ako hoces samo jedan par slusalica isplati se uloziti u udobnost. Sebi sam uzeo zamjenske kineske s ebaya izgledaju slicno ili isto (dubinom i promjerom unutrasnjim mozda su malo plici) orginalnim beyardinamic jastucicima.

Upisi dt 880 ili dt 770 itd.. earpads u ebay i ima brdo ponudjaca iz kine. Probao sam i jednu kemiju sa pleather hm5 jastucicima koji su orginalno ovalni i ekstra udobni tj medju najudobnijim uopce po pricama s head fi-a. Uz malo muke oni nasjednu i postanu okrugli, jer jedino sto ih cini ovalnim je onaj mrezasti materijal elasticni. Kad se taj materijal rastegne jastucici postanu okrugli i cvrsce sjede zatim bolje izoliraju nego orginalni te su neizmjerno udobniji, samo da zvuk stima bili bi savrseni.

Sto se tice beyerdinamic earpadova osobno neznam ali evo jedan link ispod di lik prica iskustva sa razlicitim jastucicima. Znam da je to subjektivno, ali slicna su nam misljenja o promjeni zvuka mjenjanjem dubine i unutarnjeg promjera jastucica. Tema je o hd 330 ali javilo se i par njih s hd 660. Ima i vrhunski frequency response graph nekoliko postova ispod gdje su hd440, hd330 i hd660 usporedjeni s hd 800 i to je jedini graph koji sam nasao za njih.

http://www.head-fi.org/t/684424/supe...and-discussion

At Botlorn
Ja sam svoje hd660 uzeo u muzickom kutku iz koprivnice, sad neznam jel ima superlux modela jos uvijek u ponudi posto nije izlistano. Uvoznik za hr music metropolis mislim da je bilo napisano( nemam kartonsku kutiju od njih vise) probaj pronaci i raspitati se.

Zadnje izmijenjeno od: nikidr. 21.04.2014. u 19:55.
nikidr je offline   Reply With Quote