Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 21.04.2014., 13:05   #7480
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor virty Pregled postova
Ne vrijeđa iznosenje cinjenica u ovom slucaju o igri, vec tvoje nespretno napisane rijeci s kojima neke pa i mene omalovazavas da ne kazem nesto teze. Imao sam potrebu saznat koliko uzivas u dokazivanju toga sta zelis dokazat, nama, zatvorenim/ogranicenim umovima. Inace, podsjecas me na uvazenu gospođu politicarku Jadranku Kosor po nastupu Eto, zasluzio sam zuti karton radi OT
Dosad napisano s moje strane nije nespretno napisano i sigurno nikoga ne omalovažavam. Naprotiv, vaša stajališta su ona koja su omalovažavajuća.

Mogu se ovako s tobom vrtiti u krug koliko hoćeš, ali pozivam te da pročitaš postove koji se tiču zadnje rasprave i kažeš mi, bez izvlačenja riječi i rečenica van konteksta, gdje sam ja ikoga uvrijedio ili omalovažio.

Poistovjećivanje s objektima i osobama ostavi za raspravu u kojoj ćeš elaborirati na što si točno mislio. Slično kao i Diablo, ljudi dotičnu sijedu gospođu različito poimaju. Kako ne znam na što si mislio, neću ovo smatrati uvredom niti komplimentom, no opet ću te upozoriti da je ovo tipičan ad hominem, tj. ostao si bez valjanih argumenata i pribjegavaš primitivnim metodama obrane, i dalje činjenično tvrdim, netočnog i nepravilnog razmišljanja o onoj drugoj strani.