Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 21.04.2014., 11:27   #7473
fedaykin
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
kako je govorila moja baka: Svaki bedak ima svoje veselje.

Igra svakome nudi ono sto zeli od nje, blio na Normal ili T6. Bitno je da se igramo i uzivamo, a kad postane opsesija onda je vrijeme da se presaltamo na nesto drugo.
Baš tako ali onaj Trt je pretjerao kad je rekao da je ganjanje dpsa i buildova lagana retardacija prema igri.

Ako se ne varam, postoji ingame opcija da se poveća nivo težine. Tu je opciju Blizzard stavio, ergo, Blizzard potiče igranje na vežim težinama a time i razmišljanje i kreiranje buildova, pogotovo s itemima koji su sada build changeri.

S povećanjem težine samo povećanje dpsa ne znači baš puno ako nemaš ili pravi build ili balans svega, a takve stvari tog dečka ne zanimaju i sad on ostalima uskraćuje pravo da kukaju radi učestalih nerfova.

E sad se jedino može povest pitanje da li je Shard Of Hate nerfan ili fixan, po meni je uistinu bio prejak jer ga imam i sam (a i dalje neke stvari nisu složili na njemu) ali kao što kaže Blade, njima je lakše cijelu regiju nerfat nego uložit malo truda i posložit recimo drop iz chestova. To nije u red, nikako i tu je problem.

Ispada da im beta koju su imali podulje vrijeme je dobro došla samo za marketing ali ima stvari i dalje koji su nebalansirani a ljudi su na te stvari upozoravali još u beti.

Nadalje, drop rate, eh, kud tu krenuti, pada i pada ali za dalje od t3 mogu ja biti i najveći matematičar i kemičar ali ako ne padne ostajem samo teoretičar.
Ja ću priznati da sam online full time, igram sve, bountije, riftove, solo, party, Kadala ali nemam baš sreće dok ima ekipe za manje od 100h imaju full zuni s Kukrijem i Jeramom i tako i to je super za one koji igraju malo, dođu fino s posla, udare 5 runova i odu ženi...a kod ovih "retardiranih" za to vrijeme onda nastupa depresija

Generalno, lijepo je branit' igru/gameplay ali kad je razumiješ u potpunosti i fino s argumentima, mišljenje uvijek možeš samo napisati, ne trebaš eseje tipkat ali tu ima nekih koji bace pljuc po drugima za bezveze a ni ne igraju u toj mjeri, to je problem i na službenim forumima: nerfajte Wiza, prejak je iako ja ne igram s njim igra susjed i on brže ubija od mene, nerfajte DHa, gazi sve živo, nerfajte barba jer ima Shard of hate a ja nemam..i tak to..
fedaykin je offline   Reply With Quote