Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 21.04.2014., 10:14   #7468
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor ~Trt~ Pregled postova
Daklem nemogu izbacit svoje mišljenje bez da me buljo popljuje?

To što ste svi zabrijali jer blizz mijenja statse,nerfa iteme i slično je čista glupost i po meni nema veze sa zdravom pameću. Bio je D3 u qrcu pa je RoHS odličan MENI. Žišku? Igram ja sa ženom D3 bez brige
Da si svoje mišljenje izrazio na normalan, uljudan način bez referenciranja i prozivanja nečijeg načina igranja i razmišljanja o igri ne bi ti nitko normalan prigovorio. I sam si napisao da ne razumiješ pa nakon toga pljucpljuc svejedno.
Citiraj:
Autor virty Pregled postova
@trt

Slazem se sa svime.
Ništa drugo osim običnog flejma i konformiranja, ovim postom nisi ništa postigao.

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Poštovani gospodine Trt, dirnuli ste temu koja je širinom puno veća od bilo koje priče o igrama i D3.
Ovdje je riječ o tome, da je postoji ono što ja volim zvati "digitalna posuda sa pijeskom"
Tamo gdje digitalne mace (čitaj razni "oni znaju dobro", "važne jedinke", "vrijedni i mudri", samo prozvani stručnjaci za ovo i ono, pod krinkom "a posteriori", znači "sve su vidjeli, sve znaju.."= obilježavaju teritorij na pikselastim divljinama jedinica i nula-

Da skratim, uživajte u D3, igonorirajte sve prepiske, titule raznih "moderatora",
etc.

P.S.
Uopće ne sumnjam, da će dežurni komesar uskoro izbrisati ovaj post,
ali svejedno, Sretan Uskrs i svako dobro želim!
Trebao bi ti obrisati post čisto iz razloga jer nije smislen niti po jednom navodu osim činjenice da opet prozivaš fiktivne pojedince na vrlo zajedljiv način koji se nekima može učiniti inteligentnim, a zapravo samo dolijevaš, skupa s ekipom prije, ulje na vatru.

Igra je hacknslash, samim time no brainer po mnogočemu, no nakon tormenta 3 postaje potrebno zagrepsti ispod površine i shvatiti nas koji stalno tupe o tome da ima i nešto više od pukog treskanja po ekranu.