Citiraj:
Autor ~Trt~
Daklem nemogu izbacit svoje mišljenje bez da me buljo popljuje?
To što ste svi zabrijali jer blizz mijenja statse,nerfa iteme i slično je čista glupost i po meni nema veze sa zdravom pameću. Bio je D3 u qrcu pa je RoHS odličan MENI. Žišku? Igram ja sa ženom D3 bez brige 
|
A drugi nemogi rec svoje misljenje bez da ti tudji stil igre nazoves glupim il retardiranim?
Neko od nas zele unaprijediti lika koliko se moze, zelimo igrat u party od 4 lika na sto veci torment cisto radi izazova. Zelimo sredit nase skilove da se nadopunjuju i jedan drugome pomazemo pri tome. To je nas cilj.
Da mi je cilj nalupavanje mobova bez ikakva izazova, samo bi vrtio Rumford at the gates quest na normal.
Tebe ne zivcira nerf necega, sta nije nerf nego totalno sranje, tipa ekipa je farmala one demonic chestove za legendary iteme.
Sta blizz napravi? TOTALNO MAKNE DROP iz chestova.
Znaci posteni igraci koji to nisu abuseali su jednako kaznjeni kao i oni sta su igrali satima, ne ubili nijednog moba nego samo chestove otvarali.
Jel to pravedno? Jel to u redu? Sta nisu stavili neki algoritam da sta vise chestova farma da mu je manji drop? Nisu, jer je lakse bilo totalno nerfat demonic chestove.
Ako si ti dostigao neki zen status da ti drugi mogu dizat tlak i srat po glavi a tebe to nista ne dira, svaka cast, iskreno volio bi da ni mene toliko toga ne dira, al jebiga, nisam te srece.
A sama cinjenica da postas na ovu grupu, i pokusavas opravdat svoj gameplay sistem i zoves druge glupima i retardiranima kad ne igraju kao ti, pokazuje suprotno, inace nebi uopce ni citao ova "sranja" sta mi pisemo, zar ne?