Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 21.04.2014., 01:56   #7462
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor ~Trt~ Pregled postova
Ubijat šta? Smanjim težinu igre ako neide i bog i rvati.
Ubijat demone, undeadove i sve ostale vrste čudovišta koja se kreću po ekranu dok je upaljena igra Diablo.

Smanjujući težinu smanjiš drop rate, ako smanjiš ispod T1 ne dobivaš nove legend iteme itd.

Citiraj:
Autor ~Trt~ Pregled postova
Jesus,kids these days. Dajte si nađite zanimacije u životu osim lupanja po tipkovnici pojest će vas frustracije.

Ajd odo pucat dok mi žena spava
Začudio bi se koliko neki imaju zanimacije, što s djecom, ženom (koje toleriraju igranje Diabla i kad su one budne ), sportom, poslom i dalje nema smisla da nabrajam. Samo jedna od zanimacija je Diablo.

--

Ukratko, shvaćamo da po našem poimanju nisi ozbiljan igrač, tj. da te ne zanima mehanika igre već samo uzmi miša i lupaj dok sve na ekranu ne crkne uz što veće brojke na DPS, toughness i healing statsima. Ako ti je reward sustav nebitan, ako te ne zanima što radi bonus to elemental damage, samo daj, stvarno nemam ništa protiv, ali suzdrži se onda (skupa sa svima ostalima koji dijele to mišljenje) od komentiranja nečeg što ne razumiješ ili ne razumiješ dovoljno da bi shvatio i nečije drugo shvaćanje, a koncipirano s tvoje (vaše) strane tako da postane ad hominem ili argument ekvivalentne ništavne vrijednosti. To em nije lijepo em te čini dubiozno inteligentnom osobom. Sve prepirke koje se svode na ad hominem, koji je samo najčešće upotrebljavani argument, samo potiču na flejm i izdrkavanje o tome kako netko voli igrat.

Zapravo, svima korisno štivo za rasprave, pogotovo u forumskim sferama u kojima su svi svoj bahati, pretenciozni i super-pametni alter ego, nalazi se na linku.

--

Dojadilo mi je u zadnjih par stranica čitati ove prepirke i flejmanja, da sam buljator ohladio bih pola ekipe vamo s uputstvom da pročitaju prethodno dani link.

TL;DR: u redu je što je tebi diablo no-brainer. Nekima je draže u igru uključiti i malo razmišljanja i kalkuliranja.