View Single Post
Staro 20.04.2014., 20:25   #1492
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor redscro Pregled postova
5g. garancije možeš dokupiti ako kupiš laptop u Technmarketu, ali tamo su ovi vjerojatno dosta skuplji.

Polovan laptop ne bih kupovao od fizičke osobe ni u kojem slučaju jer sam se opekao već jednom. Kupio laptop star par mjeseci, dobio ga potpuno ispravnog s urednim papirima, garancijom, ma sve super. Nakon mjesec dana krepala MBO da bi u servisu saznao da je laptopu fizički oštećena bila ploča i popravljana je u ovlaštenom servisu pri čemu je poništena garancija. Na laptopu se to nije vidjelo, a da garancija ne vrijedi nikako nisam mogao znati (debili u Kimtecu su to trebali naznačiti na jamstvenom listu, ali nisu). Nikad ne znaš što se radilo s tim rabljenim laptopom, jednostavno se ne isplati riskirati. Eventualno kupiš od ovih trgovina koje prodaju polovno i daju svoju garanciju, ali oni uglavnom nude poslovnjake.

LoL ćeš igrati i na svakoj integruši, ali možda poželiš i nešto jače, pri čemu bi ovi Asusi zadovoljili potrebe, tako da ne moraš ići na polovno.

Još jedan neloš primjerak je i ovaj Dell s 3g. jamstva. Grafička slabija (za LoL je avion) nego u Asusima, ali dulje je jamstvo.
Uf teško se sad odlučit između ova 3 ali ajde ne žurim nigdje pa ako ima itko još kakvu preporuku neka slobodno napiše.

Polovan bi teško uzeo na njuškalu, uglavnom sam mislio ako slučajno nešto naleti ovdje od pouzdanih članova.
Mirkopoter je offline   Reply With Quote