Citiraj:
Autor Neo-ST
2. Kad spojim mob na komp, ništa se ne desi. Zar ovo nema neki mass storage mode ili slično? Nije valjda da trebam instalirati neku aplikaciju da bih pristupio slikama?
4. Nema nativna Youtube aplikacija za nju?
5. 8.1 Dev je na njoj, jutros od 10 do sada je baterija pala sa 100% na 60%, doduše konstantnog igranja s njom. SIM kartica još nije ubačena jer, naravno, ona koristi NANO sim, a sad su blagdani pa nisam imao gdje zamijeniti karticu. To normalno da toliko troši baterije?
6. Pozadina u Whatsappu se ne može mijenjat, stalno je crna? Npr. ne može se staviti neka slika kao na Android verziji ?
|
Odgovorit ću na ono kaj pouzdano znam
2. Probaj izbrisati drivere u Device Manageru pa ponovno spoji mob.
4. Nema nativne (tj. ima službena od MS-a ali je šugava.) Kao alternative imaš MetroTube, Youtube HD i toib (posljednji koristim i izvrstan je).
5. Normalno je jer imaš WP8.1

WP8 troši manje bateriju jer se čekaju nadogradnje aplikacija za WP8.1 i nadogradnja firmware-a od Nokie (Nokia Cyan).
6. Pozadina se ne može mjenjati, ne još. U internoj beti je moguće i ta interna beta ide public ovaj mjesec (zajedno sa puno dodatnih opcija i bugfixeva). Pretpostavljam, ne znam ja ništa