View Single Post
Staro 17.04.2014., 09:19   #38
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Pozdrav ekipa!

Evo, ubacio ja taj T9400 i mogu reći da je projekt napola uspio.
Ukratko mi se čini solidan performance boost, čak se osjeti i u običnom surfanju jer se onaj T4400 mučio u slaganju samih stranica, a sa flashom da ne pričam.

Eh sad, prvi problem je što mi je u windowsima nestao wireless adapter, i kada ga fizički sa tipkom na laptopu idem upalit, ništa, nit se upali lampica. Nema ga ni u device manageru. I sad nisam siguran da li sam što krivo spojio ili je kartica poginula u izmjeni? Znam da sam ju mrvicu okrznuo kada sam skidao kopčice ali mislim da ne bi trebalo biti ništa fatalno. Ili je do windowsa? Jer nema puno filozofije sa wireless karticom, ubaci se u slot i pospajaju se one dve žice koje su antena pretpostavljam? Ne znam, muči me to jer laptop bez wirelessa nije baš prekoristan.

Druga stvar je random BSOD u windowsima. Događa se obično u prvih 10-15min korišenja. Evo sad je već neko vrijeme bez. Ne znam zašto je, nekako mi se čini da se događa kad je u idle-u lapop... Ne znam čitati ove dump filove, stavit ću link pa ako mi netko može pomoći bio bih zahvalan. Ali čini mi se da je softverski, nešto do windowsa...

http://www32.zippyshare.com/v/2060544/file.html

I sad sam primjetio još jednu čudnu stvar. Kad stavim laptopu sleep pa ga upalim, evo već duže vrijeme nema BSODA, ali je CPU load stalno pod 50-60% i to proces "System" (descrition: NT kernel i system)

Ne znam, kako se meni čini, wirless adapter mi je crko, a windowse treba reinstallat.

Molim pomoć, ima tko kakvu ideju u vezi wirless adaptera? :/

Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 17.04.2014. u 10:52.
Sam Fischer je offline   Reply With Quote