View Single Post
Staro 17.04.2014., 00:28   #4620
dabomba
Premium
Moj komp

dabomba's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Ne slažem se, WP je štedljiviji prema bateriji nego Android.

Ipak, računaj da će Android gotovo uvijek trzati bez obzira na snagu hardvera i softverske optimizacije zbog načina na koji renderira UI. Dok primjerice iOS i Windows Phone imaju rendering "podešen" kao proces sa najvećim prioritetom Android rendering stavlja u isti koš sa ostalim procesima pa zbog toga nema onu responzivnost i fluidnost koja je kod iOS-a i WP-a.
Neznam koje si uređaje uspoređivao za tvrdnju o bateriji ali xiaomi mi2a i mi2s(2030 i 2000 mah) deru moju lumiu 925 oba na miui 5 a isto tako ne primječijem neki lag ili trzanje na faking kinezu,oba moba su mi u obitelji tak da ne tvrdim to napamet.
Družio sam se neki dan sa xperiom Z1 i sve leti,mob ne zaostaje za wp što se fluidnosti tiče ni malo,tak da ono....WP je nešto novo i naše pa neznam koliko objektivnosti ima u tvojim tvrdnjama,i nebi stavljao iOS uz bok WP,barem ne još,jer je iOS trenutno miljama ispred WP.
U budučnosti neznam,ali sigurno Google nebude mirovao što se tiče androida i MS mora biti jako brz ako želi popularizirati svoj OS,za sada mislim kaska za ovim dvojcem.
dabomba je offline