Citiraj:
Autor Passat
Srećom da ne navijam za Ferrari, inače bih se propucao zbog ovakve odluke.
|
navijam ja, cini mi se i aski barem. sad, da li cu se ja osobno propucati, ma jebe mi se......... hell, pa boli me zatoliko kifla sto konjicu ne ide, ide williamsu. ide force indiji. ne ide samo jednima, to je bitnije.
a opet isto tako, ne mora strikno pobjedivati tim / momcad / pojedinac za kojeg navijas. najblize sto mi pada na pamet je nasa nogometna repka, igraj ti i izgubi, ali igraj i neka se osjecas zadovoljno sa videnim i sve ok. protivnik je bio bolji, tvoji su izgubili, ali se ne osjecas jadno da te sram sto navijas za taj tim / momcad / pojedinca. taj dio u formuli ide na vozaca, meni je alonso i dalje vrlo korektan vozac i odraduje posao, kimiju jos dajem vremena nekih 3-4 utrke da se adaptira. u najmanju ruku bi obojica morala biti uvijek jako blizu jedan drugome na kraju utrke, jer podjenako vrijede.
ali inace ja ne kuzim ove sve druge sportove koji nisu nacionalni. kako se vi ljudi uspijete toliko dati recimo mclarenu ili red bullu ili recimo realu, jel vas oni placaju da ih obozavate? jeste profitirali u nekom pogledu od njih? placaju vam racune, vole vas, kuhaju vam jelo, sta?
kako rekoh, razumijem nacionalni dio u svemu, naravno da je meni drago kada nas klub pobjedi nekog izvana. kada igra nasa repka u necemu pa pobjedi, naravno sto jaci protivnik - to gust veci. kvragu, cak mi je drago kada neka od susjednih zemalja u necemu pobjedi puuuuno vece protivnike, iz neke mnogoljudnije zemlje gdje je taj sport tradicija.
ali formula? ili klub iz spanjolske recimo,
mi cemo dobiti, vettel ce pobjediti za nas, bit cemo bolji sljedecu tekmu.... tko to mi pobogu??