Probat cu biti kratak i reci najbitnije.
Kupio sam prije tjedan dana Asusov lap X750LB u magazinu, i nakon 3 dana pokušaja slaganja win 7 gore (32 i 64 bitne) svaki put bi se javio BSOD pri bootanju neovisno o driverima, na kraju sam prošao samo sa win update da se uvjerim da nisu asusovi driveri, ali situacija je bila ista.
Nakon što sam kontaktirao dečke u magazinu naručili su mi novi lap koji sam pokupio vec sljedeci dan i vratio stari. Ali je stvar bila identična i sa novim. Trebalo je flashati bios, a to smo saznali kad su dečki htjeli vratiti uvozniku, ASBISU, lap.
Ovi krkani iz ASBISA su bahato poručili da taj lap nije "dizajniran" (definitivno pro slang) za win 7 što je laž jer na službenim stranicama proizvođača postoje i driveri za windows 7:
http://support.asus.com/download.asp...ZGvWOvaEA6YxI4
Ali u svom tom bezobrazluku su potvrdili da je stvar do biosa tako da sam nakraju to uspio riješiti.
Samo je pitanje što je sa ljudima koji neznaju/ne žele flashat bios na novom laptopu??
Veliki plus ide dečkima iz magazina koji su se maksimalno potrudili riješiti problem...svaka im čast....

Žao mi je kaj će se sad morati zezati sa tim lapom, tj flashat bios i prodati ga po akcijskoj cijeni zbog klošara iz ASBISA.......(jedva cekam daljnja poostravanja zakona o potrosacima).
Znači svi koji kupuju navedeni lap da znaju na čemu su....
Sori na podužem postu....