Buraz i par kolega imaju Dell laptope i do sada se nitko nije žalio, samo na jednom je otišao HDD, wd blue je bio unutra, ali brijem da to nije do DELL-a...prije nekih 8 godina buraz je kupio inspiron 1705 u USA, sa Intel dualcore procesorom, Ati X1400 grafom, 100GB 7200rpm Hitachi diskom... laptop i dan danas radi i koristi se za skype, surfanje, youtube, filmovi itd i od tada uzima samo DELL...prije par mjeseci kupio je inspirona, ne znam koji točno model, znam samo da je i5 procesor, 640GB disk, 6GB DDr3 rama i GT740m grafa, čini mi se, i zadovoljan je, nisam primjetio nikakvo pregrijavanje ili da je laptop bučan kod nekog normalnog/nezahtjevnog korištenja...
Kada sam gledao laptope, imao sam u planu potrošiti 4000kn, suzio sam izbor na neki DELL, bila je jedna Toshiba i Asus K73SV...na kraju sam uzeo Asus K73SV model prvenstveno zbog aluminijskog gornjeg dijela kućišta, sa i3 procesorom, 4GB rama i GT540 grafom...laptop je star cca. godinu i pol dana i nema pregrijavanja niti procesora niti grafe, imam osjećaj da ventovi uopće ne rade, osim recimo kada se pokrene nekakva igra, onda se čuje zujanje, ali nije iritantno