View Single Post
Staro 16.04.2014., 13:04   #48
dadosbcro
Premium
Moj komp

dadosbcro's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Buraz i par kolega imaju Dell laptope i do sada se nitko nije žalio, samo na jednom je otišao HDD, wd blue je bio unutra, ali brijem da to nije do DELL-a...prije nekih 8 godina buraz je kupio inspiron 1705 u USA, sa Intel dualcore procesorom, Ati X1400 grafom, 100GB 7200rpm Hitachi diskom... laptop i dan danas radi i koristi se za skype, surfanje, youtube, filmovi itd i od tada uzima samo DELL...prije par mjeseci kupio je inspirona, ne znam koji točno model, znam samo da je i5 procesor, 640GB disk, 6GB DDr3 rama i GT740m grafa, čini mi se, i zadovoljan je, nisam primjetio nikakvo pregrijavanje ili da je laptop bučan kod nekog normalnog/nezahtjevnog korištenja...

Kada sam gledao laptope, imao sam u planu potrošiti 4000kn, suzio sam izbor na neki DELL, bila je jedna Toshiba i Asus K73SV...na kraju sam uzeo Asus K73SV model prvenstveno zbog aluminijskog gornjeg dijela kućišta, sa i3 procesorom, 4GB rama i GT540 grafom...laptop je star cca. godinu i pol dana i nema pregrijavanja niti procesora niti grafe, imam osjećaj da ventovi uopće ne rade, osim recimo kada se pokrene nekakva igra, onda se čuje zujanje, ali nije iritantno
dadosbcro je offline   Reply With Quote