View Single Post
Staro 16.04.2014., 11:25   #46
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Eto vidiš, a ja oko sebe imam kod frendova i rodbine 5-6 dellova, kupljenih u zadnje 3-4g, te 10ak hp-a. Dellovi rade besprijekorno, samo je na jednom krepala matična mjesec dana nakon kupnje, pri čemu je u roku 7-8 dana isporučen novi koji radi bez greške do danas, dok s hp-ima 100 problema.
Dv6 krepao flet, pa display, pa na kraju matična, dv7 matična, drugi dv6 matična, jedan lowbudget hpić se gasi od prvog dana čim se jače zagrije, itd.
Frendu prošli tjedan instaliram bc2 na njegovog Lenovo-a, probam odigrat rundu mp-a, doslovno sam spržio ruku koliko 'kuha' ispod....

Moj stav je da je to sve stvar sreće na kakav će se primjerak po pitanju kvalitete i trajnosti naletit, a dell preferiram kao marku čisto zbog 3godišnje garancije bez doplate (cijene produljenja jamstva za pojedine modele/proizvođače na 3g, su bezobrazno previsoke), neproblematični ovlašteni servis kod nas, te uz solidnu hw ponudu što se samih laptopa tiče u svakom cjenovnom rangu.