Citiraj:
Autor calypso
Ne postoji novi laptop za te novce, a da je kvalitetan... Svi navedeni spadaju u igrackice...
Moj prijedlog bi bio da pogledas polovne laptope iz vise poslovne klase stare godinu-dvije, pa da imaju jos nesto sitno garancije (ili da im se moze dokupiti garancija)... Mozes dobiti vrhunski laptop koji je pred 2-3 godine kostao 10.000+ kn za manje od 3000kn...
|
Da znam, tako sam i napisao, ali šta možemo kad smo ograničeni sa budžetom, većina ljudi, pa se traže akcije i slično.
A opet većina ljudi nije sklona kupiti nešto staro 1-2-3 godine iako je tada koštao 10k kuna, jer danas uređaje naštimavju da crkaju točno po isteku garancije, tako da i ti skupi laptopi nakon 3 godine će se 100% početi kvariti, barem disk će otić u kkk.
Zato sam i gledao ovu 5 godina produženu garanciju u tehnomarketu pa barem na tih 5 si koliko toliko zaštićen iako, svaki kvar je tlaka velika, posebno ako je disk.
Plus Toshiba je oduvijek imala kvalitetne laptope i svu ostalu tehniku, ja imam klimu toshiba inverter sad ulazi u 10-tu godinu, apsolutno nikakvih problema do sada, ni 1 kunu, pa sam skloniji vjerovat Toshibi, iako danas stvarno ne znaš više, sve se pokvarilo.
Gdje kažeš da ima tih poslovnih laptopa ovaj giga nešto? Još negdje?