View Single Post
Staro 15.04.2014., 17:17   #1474
jopps
pcekspert rules

jopps's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Ne postoji novi laptop za te novce, a da je kvalitetan... Svi navedeni spadaju u igrackice...

Moj prijedlog bi bio da pogledas polovne laptope iz vise poslovne klase stare godinu-dvije, pa da imaju jos nesto sitno garancije (ili da im se moze dokupiti garancija)... Mozes dobiti vrhunski laptop koji je pred 2-3 godine kostao 10.000+ kn za manje od 3000kn...
Da znam, tako sam i napisao, ali šta možemo kad smo ograničeni sa budžetom, većina ljudi, pa se traže akcije i slično.

A opet većina ljudi nije sklona kupiti nešto staro 1-2-3 godine iako je tada koštao 10k kuna, jer danas uređaje naštimavju da crkaju točno po isteku garancije, tako da i ti skupi laptopi nakon 3 godine će se 100% početi kvariti, barem disk će otić u kkk.

Zato sam i gledao ovu 5 godina produženu garanciju u tehnomarketu pa barem na tih 5 si koliko toliko zaštićen iako, svaki kvar je tlaka velika, posebno ako je disk.

Plus Toshiba je oduvijek imala kvalitetne laptope i svu ostalu tehniku, ja imam klimu toshiba inverter sad ulazi u 10-tu godinu, apsolutno nikakvih problema do sada, ni 1 kunu, pa sam skloniji vjerovat Toshibi, iako danas stvarno ne znaš više, sve se pokvarilo.

Gdje kažeš da ima tih poslovnih laptopa ovaj giga nešto? Još negdje?
jopps je offline   Reply With Quote