View Single Post
Staro 14.04.2014., 15:40   #744
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ja pak imam 190cm, no osjetno sam mrsaviji od tebe. cca 78-80kg, ne znam, nisam se odavno vagao, no tako nesto oduvijek osciliram. Na marku sam trenutacno, i meni ta stolica ni malo ne lezi.

Prvo, vec skripi, no ajde, to bi se vec dalo rijesiti da nisam lijen.
Drugo, nema nikakve potpore za donji dio kraljeznice sto je meni poprilicno vazno.
I sad ono najgore - pod trece, stolica ne dopusta kozi/ledjima da disu. Vec sad kad su bile ove temp po 20c kuhao sam se u njoj, ne zelim ni pomisliti sta ce biti tek na ljeto.

Naravno, nije ni malo fer usporedjivati marka sa jednim ergohumanom. Danas sam zvao ove za ergohumana, moze se provjeriti i na licu mjesta. Odlicno. Cijena oko 3700kn, dok sam marka platio 600kn u jysku. Dakle 6x skuplji ergohuman.

Kad to uzmem u obzir, mark je za svoju cijenu jako dobra stolica. No ja sam u ovoj stolici po 10h do 12h dnevno (posao... pretezito ), vec jednom sam ledja unistio. Nije mi zao dati ni duplo vise od ergohumana ukoliko ce to stvarno pomoci.

dxRacer je bio odlican. No nakon cca 2-3 godine unistio sam ga, a jedina mana koju sam imao na tu stolicu je ova kao i kod marka - prevruce. Razmisljao sam da narucim novog dx, samo drugi model. Ali odustao, ne zelim nista narucivati bez da temeljito ne isprobam. Ne baca mi se lova olako, ako cu ju vec baciti, radije odmah dodam malo extra... Iako eto, cijena dx-a i ovog ergohumana je tu negdje.

P.S.
Prodavacica mi nije znala reci dal je ergohuman v1 ili pak v2. Molim se Bogu da bude v1
Mileni je offline   Reply With Quote