View Single Post
Staro 14.04.2014., 13:34   #6734
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
.... isto tako neka mi ti odgovore zašto onda pcekspert prodaje testnu robu ???
eto toliko od mene....
Citiraj:
Autor wooden Pregled postova
...Ako se ne varam pcekspert dobiva robu od proizvođača na testiranje i onda im tu ista vraća nazad, tako funkcioniraju i svi ostali novinari, nitko ne kupuje svojim parama i onda prodaje, a tu je velika razlika....

Upravo tako.
Prodaja testne robe s PCE-a ide da bi se dijelom pokrili troškovi carine i poštarine za tu istu robu, dijelom za troškove servera i svega ostaloga na čemu se PCE održava.
To što ti ili netko preprodaju švercanih kineza doživljava kao "slično, ako ne i isto" je već tvoj problem i nemoj više dovoditi u vezu ta dva pojma.

Pravilo "jedan mobitel istovremeno" na našoj tržnici je uvedeno da bi se spriječilo masovna preprodaja mobitela, kao što je i trenutna stvar na njuškalu i sličnom oglasnicima, a prije je to bilo još i gore. Prodaja mobitela na PCE forumu je praktički nužno zlo, na još jednom nužnom zlu ovog foruma - tržnici. Prodaja mobitela je dozvoljena da bi članovi imali, koliko toliko sigurno mjesto za prodaju svojih osobnih, rabljenih ili novih mobitela, a ne za kupovanje mobitela iz kine, švercanje ovdje pa daljnja preprodaja.

Samim time od danas i slijedi naputak moderatorima da brišu sve oglase pojedinaca koji zloupotrebljavaju sve ovo. Kao što bi rojs rekao "ko je jamio, jamio je, nema više".

S ovim i završava ovo prepucavanje i priča oko toga tko koga, za koliko i zašto. Tema je fakin kineski mobiteli, ne njihovi prodavači, pa se držite toga.
tor je offline