Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 14.04.2014., 10:39   #7393
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
I ona buljo kaze da je WD spor sa dmgom i slabasan. Nije, samo je nas wizz bio nuker i applaya dmg brzo.
Al kad se mobovi okrenu tuc petove dok ti setas okolo, WD ima puno laksi zivot kad nema moba da te tuce.
Pa jasno, najljepše je izbacit crapload (15+) fetiša koji swarmaju elite da ne mogu mrdnuti niti milimetar od njih, pa neka me mazne onda melee ako može, a odlični su mališani i za bodyblockanje goblina. Ako slučajno i koji dođe bliže sacrificeam dogse i imam garantirani stun zbog builda i efektivno heal jaki ko potion sa 4 sekunde cooldowna.

Buljo bi velike brojke odmah da skaču critovi po 15 milja, ali ako bi baš išli zbrajati totalni damage fetish WD ispada stroj za razbijanje elita/champova. Mališani udaraju 5-6m po komadu bez Mask of Jerama i buff spellova. Sa njima svaki dobije +(75-100)% damagea od helma, +20% damage od Mass Confusiona i +50%damage/+20%IAS od Big Bad Voodooa. Na to sve još dođe bonus elite damage i udri brigu na veselje

Jučer sa novim WD beltom jako zanimljivo postalo, za sekundu-dvije lijepo preko searing locusta DoT-am i slowam cijeli ekran enemyja za 60% na par minuta, mallet lordima trebalo 7 gladnih godina da se došeću do mene.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote