Citiraj:
Autor BladeRy
I ona buljo kaze da je WD spor sa dmgom i slabasan. Nije, samo je nas wizz bio nuker i applaya dmg brzo.
Al kad se mobovi okrenu tuc petove dok ti setas okolo, WD ima puno laksi zivot kad nema moba da te tuce.
|
Pa jasno, najljepše je izbacit crapload (15+) fetiša koji swarmaju elite da ne mogu mrdnuti niti milimetar od njih, pa neka me mazne onda melee ako može, a odlični su mališani i za bodyblockanje goblina. Ako slučajno i koji dođe bliže sacrificeam dogse i imam garantirani stun zbog builda i efektivno heal jaki ko potion sa 4 sekunde cooldowna.
Buljo bi velike brojke odmah da skaču critovi po 15 milja, ali ako bi baš išli zbrajati totalni damage fetish WD ispada stroj za razbijanje elita/champova. Mališani udaraju 5-6m po komadu bez Mask of Jerama i buff spellova. Sa njima svaki dobije +(75-100)% damagea od helma, +20% damage od Mass Confusiona i +50%damage/+20%IAS od Big Bad Voodooa. Na to sve još dođe bonus elite damage i udri brigu na veselje
Jučer sa novim WD beltom jako zanimljivo postalo, za sekundu-dvije lijepo preko searing locusta DoT-am i slowam cijeli ekran enemyja za 60% na par minuta, mallet lordima trebalo 7 gladnih godina da se došeću do mene.