Pizza stigla relatiovno brzo,cca 20min(iako sam sad privremeno na Laščini radi zdravstvenih problema bake). 42kn. Uljudno osoblje prek telefona moram napomenut(jer bi mogli nazvat,baka spava,broj te....u Dvojci tu "uslugu" nisam mogao dobiti nikad). Veličinom sam bio onak malo....razočaran. Neznam dal kod žaca zgleda veće u onom jumbo kutiji sa umacimo i keksima...al činila mi se mala. Ugledao sam nešto ko parmezan i reko A U KU..C koi zajeb. No ispostavilo se ugodno iznenađenje...bio je to Grana Padano

Okus...ko je god jeo sredinom 90ih četri virste sira u Dvojci zna o čem se radi. To govorim u pozitivnom smislu. 3 vrste sira(Grana,Gorgonzola i gauda vjerovatno) se osjete četvrti je misterija. Debljina sireva cca pol cm,tjesto ko tjesto,zadovoljavajuće iako ima djelova di je sir zapečen po korici i to je ono...G točka

(trebaju toga na više mjesta napravit). Paradajz sos ispod iznadprosječan. Uglavnom,jedva sam pojeo slajz više od pola,ostatak ide za doručak. Ugodno iznenađen,pogotovo sa stilom mješanih sireva,dok Žac radi po kvotere,što nekom paše nekom ne. Al kod Žaca se dobiju i ekstra umaci,pizzu do vrata nose u termo vreći i to naplačuje 8kn više.
Uglavnom ocjena je: najeo sam se nostalgično fine pizze i nisam požalio. Naručiti ponovo? Moguće,probati ostale
(btw,opsesija sa 4 vrste sira je krenula sa time da mi je naj frend musliman pa kad smo polovili pizzu polovili smo quattro. I jednom dok me mama vodila na putovanje u Calabriu,u lokalu blizu Messine sam naručio quattro,frajer je odmah reko: ti si neki zajeban a? Uglavnom,po talijanskoj usmenoj predaji prek mame

vele da je Quattro formaggio ogledalo svake pizzerie na svijetu....ako nezna nju napravit,nezna ni jednu

)
Slika