Tema: DotA 2
View Single Post
Staro 13.04.2014., 21:07   #1790
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Mirrim Pregled postova
Baš sam i ja to htio napisati, ljudi preozbiljno shvaćaju dotu.
Ajde reko bi u redu je da se igra za neke masne pare i sl, ali ovako...
I ne znam dal je do mene ili što, ali čemu toliki rage na ruse? Kao kod nas nema padobranaca. U team MM-u sam i uspio preći 4500 kad sam počeo igrat sa 3 russa. Najbolji timski igrači koje sam uspio do sada naći.

Igrat na 4500+ MMR i 3000 MMR je razlika dan i noć. Zna se da ako jedan napravi grešku game je izgubljen, ljudi se uredno ispričaju, nema flame na chatu. Lijepo GG i next game.

Najgore mi je kad igram s nekim od svojih sa TS-a. Svi su 3500 ili tako nešto. Čim umre cijeli team mu je kriv, sljdećih 5 min mora sve vrijeđat i tako... Izgubi 20 creepova za to vrijeme jer mu je ponos povrijeđen jer je umro...
Ekipa koja me poznaje (i osobno i virtualno) moze vrlo lako potvrditi da bilo koju igru shvacam iskljucivo kao igru. Ne igram ni dotu, ali ni bilo koju drugu igru iskljucivo radi pobjeda. Naravno da se covjek trudi pobjediti, ali ako ne ide, nema veze. I svatko moze imati los dan pa totalno failati cijeli game. Taj dio me ni malo ne ljuti.

No shvati i ti ove poput mene. Imam dvoje djece, 2 godine i 1 godina. Pokrenuo vlastiti posao, pokusavam se probiti. I sad kad radim 10h-12h dnevno, pa dodjem doma i budem malo s djecom prije nego legnu gotovo sam mrtav od umora.

Ali pozelim malo zabave prije nego ubijem oko. I onda uleti kreten i sve to upropasti sa svojim debilizmom. Evo sad sam odigrao game i odlucio da vise ne igram bez teama, cak ni kad mi je extra dosadno a nemam svoje ekipe.

Lik je uzeo kunkku, otisao u jungle. Farmao ko ludjak. Cak i ulty u jungleu koristio kako bi meni krao farm. Na kraju smo izgubili game, a on je imao tri crystalisa i to'e to. Od itema. Dakle ni bootse obicne nije imao. Jos k tome mislim da je namjerno fidao.

I sad, cemu sve to?
I sto se tice vrijedjanja i sl. gluposti, u potpunosti se slazem sa tobom. Cak ni ovom ruskom kunkki nisam nista rekao, jer da sam i rekao, osim flejma nista ne bi postigao.

No da je ova igra postala zivi uzas - je. I jbg, ponajvise zahvaljujuci vodka narodu. Naravno da ima odlicnih rusa, kako igraca, tako i ljudi. Bilo i bit ce. No od svih debila u dota2 svijetu, njih je uvjerljivo najvise.
Mileni je offline   Reply With Quote