View Single Post
Staro 13.04.2014., 14:18   #5126
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Meni dalje nije jasno zašto hvatate za wattažima?
Kao da vam 450W preslabo nego 500W? Ovo je za upucati u glavu. Spike tipa za budućnost itd.. je notorna glupost.

Gleda se dostupnost konektora, bolja garancija, review-i.

Corsair RM ovdje košta skuplje nego u DE.
Kako je notorna glupost, zar napajanje ne gube na snazi tokom godina, a rekao sam napajanje ne planiram mjenjati sigurno 5-10 godina i ako mi zatreba više snage za npr jaču grafu, da imam spremno napajanje nastavak dolje

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Aurum je meni bio jako jako glasan na testu i osobno ga nikad ne bi kupio.
Ako te smeta deklariranih 450W na RM-u nakelji preko naljepnicu da ima 500

Ionako ima više raspoložive snage nego recimo CS550 kojeg si linkao. A to da će te 50W spasit u ''budućnosti'', ne znam baš. Sa svojim sam HX520 pogonio sve i svašta i još radi. No opet ovisi što misliš slagat.
Zato i pitam vas jer nisam toliko u tome milim kupit zasad mislim i5 4650K i clockat ga i zasad ostavit 9600GT ali za 2 godine možda izađe The Elder Scrols 6 sa prebolesnom grafikom i kupim sebi neku jebenu grafu da mogu to igrat na max(napravio to s Oblivionom i GeForce 7900) iako se ne igram opcenito al ocu sebi ostavit tu mogucnost u potpunosti otvorenom bez da imam naknadne potrebe mjenjati napajanje.

Ja sam otprilike stavio par linkova, jer ne znam, znam da je fortron dobar, znam i da je seasonic dobar i da je corsair dobar.

Citiraj:
Autor ShanTech Pregled postova
@OuttaControl

Od modularnih imaš još i...

Seasonic SSR-450RM
Seasonic SS-520GM2 EVO
Dada meni se brojevi i modularno sviđa, al evo vidis sad meni nije jasno zašto je ovo 450RM skuplje, a ima manje konektora za jedan ATX12V i manju nazivnu snagu
i zasto je ovo koje ima nerelevanto veću snagu od 520GM skuplje za 200 kn o.O

EDIT: sad sam vidio, 450 ima 2 godine garanciej više

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 13.04.2014. u 14:24.
OuttaControl je online   Reply With Quote