View Single Post
Staro 13.04.2014., 10:33   #3721
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Gledao jucer obje tekme.Mogu reci da sam si pretpostavljao da Barca bude u šoku nakon Athletica,al opet nisu igrali nikako.Totalno bez žara,a Messija opet nigdje. Vjerojatno su jucer izgubili i drugu kantu,pa im je vjerojatno i bolje da izgube od Reala u srijedu u kupu ,pa da krenu u rekonstrukciju,jer ako dobe ,opet bude ono,jos je tika-taka ziva,i opet ode i sljedeca sezona.Real laganini,bez pola momcadi,al nije Almerija mjerilo snage.Ja iskreno nisam zadovoljan jer opet se ide vecinom na individualnu kvalitetu,jucer fenomenalnog Di Marie.Benzemi idu bolje asistencije ,sto je valjda i sam skuzio ,jer za njega je gol enigma,Modrinjo opet odradio solidno,bez nekog turbo poteza.
Real je sad opet u igri ,al mora Athletico negdje izgubit bar dva boda prije zadnjeg kola,pa cekat veliki okrsaj.Realno,Real ima dobar put do kraja.Ima doma sada Osasunu i Valenciju,i mislim da ide u goste Rayu i Celti,zadnje ko,o doma Espanyol.Samo da danas getafe skine dva boda Athleticu ,i Real je u najboljoj poziciji za Primeru.
Hala!
emilblomsky je offline