Citiraj:
Autor trouble
Tenk je jedan od najboljih moneymakera u t5 premiumima...iz iskustva možda i najbolji. To šta je tebi bez golda tenk neupotrebljiv je zato kaj ga neznaš igrat. Gold ni ne pakiram jer je ionako beskorisan(pen). A skoro svaku partiju mi je zarada minimalno 30 hiljki. U t5 partijama tenk dominira...u t6 partijama ga više ne igraš ko heavy već ko med i support tenk,tražiš hull down jer s.scrapping i angling više ne rade. A pošto gold neće bušit ono šta ni regular ammo ne buši,đaba ti i to ako neznaš šta su weakspotovi.
|
Definitivno mi nije sjeo (za sada) i jasno da ga ne znam igrati jer ga imam tek kratko vremena.
No, zato sam ga i nabavio da malo vježbam tenk koji je (navodno) dobar, a koji mi ne leži: izazov.

Uzeo (ipak) Ram II

i meni se jako svidio na prvu, nisam osjetio ništa što bi me posebno zasmetalo...tenk je k'o stvoren za kažnjavanje neprijateljskih scout-a, brzina okretanja kupole i preciznost su stvarno odlični

Uzeo i Japanca, isto jako dobar- zbilja tenk kako su ga i opisivali po recenzijama, bez iznenađenja.
Inkasirao i Black Prince i odmah naučio cijeniti svaki metak

Dobar prvi dojam, ali mora se stvarno dobro paziti na ammo...
EDIT:
Još jedan kod kojega se mora paziti na količinu streljiva
"Ljubav na prvi pogled"