Citiraj:
Autor Albert Wesker
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 10,0 / 15,5
SN Margin (Up/Down) [dB]: 12,0 / 11,5
|
SN ti je dobar, line attenuation ne bas, ali dovoljno za barem 20mbita. Dosta je osjetljiv vdsl, ali mislim da svejedno mozes dobit bolje nego na adslu.
Citiraj:
Autor Mar
H1 je super "na papiru".
U stvarnosti je grozno
Imam više priča o H1 i njihovoj "kompetenciji",
|
Opet price

Imam price od babe pokojnog mate prijatelja moje kume s vjencanja mog barbe po ocuhovoj strani.
Tu se ljudi javljaju s svojim iskustvima. Daleko da je h1 med i mlijeko (sam sam pisao tu svoja iskustva), ali kad pocnu ovak nebulozne price onda sorry :P. Jos kad predlozis vip :P
Citiraj:
Autor jopis
i osim prvotnih problema sa pingom u online gamingu, nikakvih problema sa pucanjem veze ili bilo čim.
|
Ako je to bilo proslo ljeto do negdje 11og mjeseca, svi operateri su imali problema s pingom tad.
Citiraj:
Tako da je najbitnija stavka pri prelasku na nekog drugog providera, nebitno jel u igri h1 ili itko drugi, kakva vam je trenutna parica, i da li možete ostati na njoj pri prelasku na nekog drugog, ili će vam mijenjati paricu što je nerijedak slučaj jer tcom voli zgurat ex korisnike na lošije parice, ako ima mjesta, što je u većini slučajeva van zg lako vjerovatno i moguće
|
Potpis.