Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 12.04.2014., 17:32   #855
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
H1 je super "na papiru".
U stvarnosti je grozno

Imam više priča o H1 i njihovoj "kompetenciji", ali bi ti definitivno savjetova da pristupaš vrlo pažljivo, pogotovo kad je VDSL u pitanju.
To što njima piše na stranici nema nikakve veze sa stvarnošću i svakom korisniku se treba individualno utvrditi može li uvesti VDSL.

Prijatelj mi je baš nedavno to iša napravit (piše na H1 sajtu da je sve super) da bi na kraju potpisa ugovor na 2g za VDSL, a oni ne mogu ponuditi više od 4 MBit-a i to je to.
Samo mu se sad neda zezat s njima jer mu je ipak 100kn jeftinije nego na T-comu za istu stvar, ali opet veza mu dosta puca i daleko je to od kvalitetne usluge.

Trenutno mi se čini da je najbolje uzeti net priko Vipa ako imaš tu mogućnost.
Za 86kn (prvu godinu) se dobije triple play sa 15mbit, drugu godinu je oko 200ak kn što je super, a i radi se o puno ozbiljnijoj firmi od H1
Ako je potpisao ugovor za vdsl a oni ga ne mogu isporučit, može ga raskinut
A što se tiče max 4mbit trenutnih, onda nije mogao imati više ni kod bilo koga drugog jer mu je linija loša, a kamoli tih 15 vipovih...
I di si ti našao 15mbita kod vipa u trio paketu sa FLAT internetom za 86x12 i 200x12???? Pošto vip uopće nema u ponudi 15mbita brzinu, niti flat za tako niske cijene, nego dapače, preskupi su....

Inače, imao sam 22mbitnu paricu kod tcoma, prešao na h1 prije skoro godinu dana, na adsl, ostao na istoj parici, ugovorio 3play uslugu 10mbit flat, plaćam 110kn manje nego na tcomu mjesečno, i osim prvotnih problema sa pingom u online gamingu, nikakvih problema sa pucanjem veze ili bilo čim.
Tako da je najbitnija stavka pri prelasku na nekog drugog providera, nebitno jel u igri h1 ili itko drugi, kakva vam je trenutna parica, i da li možete ostati na njoj pri prelasku na nekog drugog, ili će vam mijenjati paricu što je nerijedak slučaj jer tcom voli zgurat ex korisnike na lošije parice, ako ima mjesta, što je u većini slučajeva van zg lako vjerovatno i moguće