View Single Post
Staro 11.04.2014., 18:17   #395
theobromine
Premium
Moj komp

theobromine's Avatar

Datum registracije: Dec 2008

Ne bih rekao da je mx mali, nekakva zlatna sredina. Ima dosta manjih miševa od njega. Mislim da mu je ergonomija odlična pa dobro sjeda u ruke svih veličina. Meni su gumbi kod palca preblizu, mada mi to nije smetalo u radu, ali je kad sam se igrao jer mi se cijeli dlan iskrivio da dosegne bližu tipku. Probao sam logitechov novi wireless M560 i dosta je manji od mx-a tako da za uredski rad ne mijenjam glodavca.

-->
Citiraj:
Autor flare Pregled postova
Vidiš, meni je još uvijek MX prvi izbor a probala sam puno različitih gamerskih miševa. Nekako mi najbolje leži u ruci, a i meni paše to što je malo teži. Također, dovoljno je mali za žensku ruku i do svih tipki mogu dosegnuti bez ikakvih problema dok to nije bio slučaj sa svim miševima koje sam probala.

Ne bih rekao da je mx mali, nekakva zlatna sredina. Ima dosta manjih miševa od njega. Mislim da mu je ergonomija odlična pa dobro sjeda u ruke svih veličina. Meni su gumbi kod palca preblizu, mada mi to nije smetalo u radu, ali je kad sam se igrao jer mi se cijeli dlan iskrivio da dosegne bližu tipku. Probao sam logitechov novi wireless M560 i dosta je manji od mx-a tako da za uredski rad ne mijenjam glodavca.

theobromine je offline   Reply With Quote