Ova ljutnja na samu igru i kao razlog navođenje loših igrača u timu jako često proizlazi iz toga što ljudi sami sebi neće priznati neke stvari. Većina igrača koji ne igraju 24/7 nego baci koju partiju dnevno zna igrati dobro 2-3 heroja a ostalo prosječno ili još češće debelo ispodprosječno. Ali s obzirom da tih par heroja igraju super automatski misle da su veći skill level nego što jesu. Ja se slažem da nekad stvarno u timu ima ljudi koji jednostavno ili ne doprinose ničim ili čak feedaju, ali ne može mi nitko tvrditi da mu se to dogodi u većini gameova. Imam stvarno puno played od dote, hona pa sad dota2 i uvijek je ista priča. Tu i tamo ćeš igrati s ritardima ili ljudima koji jednostavno trolaju, ali to spada u promile. Većinu puta se izgubi jer ljudi precjenjuju svoje sposobnosti i jednostavno loše pickaju. Sam pick je već više od 50% igre. Isto klasika u doti, vidiš 2 njuba pickali carrye, ko ga hebe budem i ja picko carrya oni će sigurno fejlat, a neće nas uništit šta sam još i ja uzeo carrya. Ja sam to isto prije radio, ali kad sam prestao i počeo pickati ono šta team treba u tom trenutku već samim tim mi je porastao winrate a bome i gušt igranja.
Rađe dobro odigram supporta i pomognem čak i lošem carryu da uspije carryat i usput imamo par jako zabavnih teamfightova nego da i ja pickam carrya, farmam, svejedno pušimo jer ostali feedaju i onda provedem game ljuteći se i raspravljajući s budalama. Treba se opustit, to je samo igra, a za bolje rezultate malo ugasiti emocije i upaliti mozak, to je sve. Pro tip, osim dote obavezno igrajte i čovječe ne ljuti se, da izbrusite flegma stil

.