Citiraj:
Autor panda505
Ovakve izjave su meni u proteklih godinu dana od kak je Pep preuzeo kormilo baš glupe.
Pa nije Bayern niti Guardiola kriv kaj je igra dosadna 
Prošle godine je to bilo sve i super kad se za Bayern nije mislio da su protivnici kojih bi se trebalo bojati i ekipe su si dopuštale da igraju otvoreno i nadigravaju se sa Bayernom, a u većini slučajeva Bayern bi ih nadigrano. Ove godine je situacija drugačija jer je Bayern strah i trepet pa 90% ekipa najbolje riješenje vidi o tome da se stanu na svoj šesnaesterac i svoje prilike čekaju u kontrama.
Drugačiji način protiv bunkera niti nemožeš igrati, ja za sebe bar nikad nisam vidio da netko "atraktivno" rastavlja bunker. A čim se protivnik otvori i pokupi porciju. Eto ti primjera u srijedu. United se otvorio i primio 3 komada u 20 minuta.
Eto mučio se Jupp i u finalu 2012. sa teškim bunkerom sa svojim "atraktivnim" nogometom pa je i to na kraju loše ispalo.
Ja dajem ruku u vatru u to da bi igra izgledala isto "dosadno" čak da je i Heynckes ostao na klupi.
|
A ni tvoje izjave nisu bas remek djelo desetljeća. Gledali smo drukčiji Bayern prošle godine,a ove gledamo Bayern a la Barca,i gle čuda,baš je Barcin trener sadašnji Bayernov trener. Prvi korak ka rehabilitaciji je priznanje problema,jelte

. (iako ovo ne vidim kao problem,osim sto je igra dosadna)
Čovjek je rekao da je prošlogodišnji Bayern bio gušt gledat,dok je ovogodišnji dosadan. Jest da je malo pristran radi osjećaja prema Barci

ali u potpunosti se slažem. Ona agresija od prošle godine,duge lopte ,cetriranja, pucanja s 25 metara i slično se ne vide često ove godine. A šta bi bilo da je Heynecks ostao, tko će ga znat ......