View Single Post
Staro 11.04.2014., 15:42   #3592
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Igraju isto...dosadno. Da je to onaj stari bayern, e to bi bio gušt gledati.
Ovakve izjave su meni u proteklih godinu dana od kak je Pep preuzeo kormilo baš glupe.

Pa nije Bayern niti Guardiola kriv kaj je igra dosadna
Prošle godine je to bilo sve i super kad se za Bayern nije mislio da su protivnici kojih bi se trebalo bojati i ekipe su si dopuštale da igraju otvoreno i nadigravaju se sa Bayernom, a u većini slučajeva Bayern bi ih nadigrano. Ove godine je situacija drugačija jer je Bayern strah i trepet pa 90% ekipa najbolje riješenje vidi o tome da se stanu na svoj šesnaesterac i svoje prilike čekaju u kontrama.

Drugačiji način protiv bunkera niti nemožeš igrati, ja za sebe bar nikad nisam vidio da netko "atraktivno" rastavlja bunker. A čim se protivnik otvori i pokupi porciju. Eto ti primjera u srijedu. United se otvorio i primio 3 komada u 20 minuta.

Eto mučio se Jupp i u finalu 2012. sa teškim bunkerom sa svojim "atraktivnim" nogometom pa je i to na kraju loše ispalo.
Ja dajem ruku u vatru u to da bi igra izgledala isto "dosadno" čak da je i Heynckes ostao na klupi.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline