View Single Post
Staro 11.04.2014., 10:19   #6036
windfucker
Guest

Potpis na T-25, imam ga, i vrijedi svaki gold
To uzmi pod obavezno

E, sad, imam i Churchill III, i tenk mi nije baš sjeo na prvu, ali kada se malo privikneš, ispada O.K.
Jako je ovisan o timu, ali i o protivniku- ako naletiš na njubare, eto silvera u potocima , ali te bolji igrači u iole solidnome "regularcu" naguze za tili čas u bliskoj borbi (kupola nije baš dobro oklopljena, svašta prolazi frontalno, često imaš "gun damaged" situaciju).
Ipak- dobar i (meni) zanimljiv za igru, a "plus" mu je i taj što ima dodatni multy za crew xp u odnosu na ostale premiume

T14- ufff...za ovaj sam požalio (donekle) jer bez golda taj tenk je skoro neupotrebljiv (imho)

Moj slijedeći "pick" je Excelsior, definitivno zanimljiv tenkić, izbalansiran, i uvijek me natjera na korištenje golda kada ga susretnem kao protivnika (obično frontalno), ako smo isti tier, ofc. Njega uzimam 100%, i to sam jedino siguran
Kopka me i Valentine, iako mu svi pljuju gun, (mislim da je isti kao na LTP), sa limitom tier IV MM bi mgla biti jaaako zanimljiva igračka.
K tome pogodna i za grind silvera paralelno sa ispunjavanjem kojekakvih misija koje uključuju tier IV vozila.

Ruska Matilda me ne privlači, jer "britanka" je po komentarima daleko bolje vozilo, a i na papiru mi se čini tako.

Da, dvije (regularne) Matilde u platoon-u su čisto zlo, probao...

Nego...šta kažete na KV-220, jel' ga igrao tko? Komentari su (blago rečeno) oprečni.

A i ovaj Kinez, light "šestica" me mami na akviziciju, premium scout...fino zvuči, a i komentari su pozitivni, koliko vidim, na papiru izgleda sasvim dobro...probao tko i njega?

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 11.04.2014. u 10:25.
  Reply With Quote