View Single Post
Staro 09.08.2005., 13:12   #1
Mr. Nice
Premium

Mr. Nice's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Tak sam sretan i pospan !

Pošto me nitko doma ne šljivi kada je riječ o compajuterima, cura samo okreče okicama kad spomenem nešto na tu temu, ostaje mi samo "Svaštara" !

Prošlu noč sam "čistio" fredndov laptop od gamadi jer iz inata nisam htio rondat windoze, nego sve "na ruke". Kraj je bio u 04:00, nakon toga dizanje i 5:30.

Ova noč - od drugog fredna uzeo Siemens ADS WLAN router koji sam prvi puta uzeo u ruke i krenuo od Help-a pa na dalje. Konfigurirao router, spojio oba kompa na internet , međusobno ih spojio, probao remote desktop - ma sve radi ko zmaj !

A sve to me veseli samo zato kaj sam prije par mijeseci tu prvi puta pitao kako umrežiti 2 kompa i uzeo 2xRJ45 i par metara kabla i umrežio ponosno 2 kompa.

Sada sjedim na terasi, prčkam po laptopu, slušam muziku sa svog kompa, preko remote desktopa si malo čistim svoj komp i obavljam redovito skeniranje, surfam po netu "bez žice" čekam da susjeda dođe vješati veš da si malo odmorim okice.

Svemu tome če uskoro kraj kada svi dođu po svoje,a meni ostane samo moja škatuljica i hrpa žica.

Nisam spavao 2 noči ali to je taj osječaj kad si ponosan sam na sebe i uživaš kada sve radi ko urica i nije mi niti malo žao utrošenog vremena - naučio sam još nešto.

Mmmmmmm to je taaaaaj osječaj.....................