View Single Post
Staro 10.04.2014., 16:14   #311
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
logitech support, nađi na njihovoj stranici

tražit će te s/n i ostale brojeve koji su po mišu, najvjerojatnije ako prođe kako inače to prolazi, trebao bi dobiti novi G700S.
Dankeschön

Citiraj:
Autor virus1 Pregled postova
Definitivno ti je miš počeo odlaziti ja sam ih 3 promijenio u periodu od 3 i pol god cca, naravno sve pod jamstvom, dobio bi potpuno novog sa novim jamstvom, zadnji put zamijenili su mi za G700S zato je meni Logitech naj firma xd, uglavnom lijevi microswitch je počeo zezati, i isti popuno isti problemi, sve citiram kolega do riječi počevši od drag 'n drop problema, pa ne želi prihvatiti naredbu uopće i onda bi normalno radio bez problema, međutim što više radiš na njemu skužiš kako se sve češće dešava, probaj kontraktirati Logitech Hrvatska
Generalno nisam imao fakat nikakvih zamjeraka na miševe, zvučnike i tipkovnice koje sam do sada imao od Logija. Kad sam kupio mišonju čak mi je bilo super da moj nije imao frke sa double clickom

Meni je to tek počelo prije kojih cca. mjesec dana. Od onda sam baš primjetio da stisnem, a registrira se kao double click. Nije me to čak ni toliko smetalo, užasno to iritira, iako se čovjek čak i privikne na to, ali od prošle nedelje tu i tamo kao da je skroz krepao. Jučer npr. sam trebao po 5-6 puta kliknuti da mi otvori drugi tab u Mozilli, danas eto opet normalno, iako se opet na neko vrijeme pogubi

E sad, što se supporta tiče, guglao ja Logitech Hrvatska, ali da me ubiješ nisam ništa našao. Jel' imaju kakav direkt mail za kontakt ili da ipak odem na onaj global support na njihovoj stranici?

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote