Citiraj:
Autor panda505
Problemčić. Počeo me polagano mučiti moj mišonja. Lijevo klikalo me u zadnjih par tjedana užasno iritira, 'em ona glupost sa double clickom, 'em što me u zadnjih par dana 'ebe što nekad uopće ne pokazuje znakove života (stišćem, stišćem i stišćem, ali kao da se ništa ne dešava).
I onda jedno vrijeme opet sve normalno kao da se ništa nije desilo, pa opet isti vrag.
Garancija mi je brijem prošla (kupljeno tamo 2011. u ADMu, a ni račun ne znam di mi je  ), a znam da se priča o Logitechovom supportu kao jednom koji izlazi u susret. Bi se to isplatilo direkt njima reklamirat ? Ako da, gdje i kako ?
Hvala 
|
Definitivno ti je miš počeo odlaziti ja sam ih 3 promijenio u periodu od 3 i pol god cca, naravno sve pod jamstvom, dobio bi potpuno novog sa novim jamstvom, zadnji put zamijenili su mi za G700S

zato je meni Logitech naj firma xd, uglavnom lijevi microswitch je počeo zezati, i isti popuno isti problemi, sve citiram kolega do riječi počevši od drag 'n drop problema, pa ne želi prihvatiti naredbu uopće i onda bi normalno radio bez problema, međutim što više radiš na njemu skužiš kako se sve češće dešava, probaj kontraktirati Logitech Hrvatska