Citiraj:
Autor Dac
Sudeći prema modelima 1600 i 1700 ta antena na USB-jcu je našarafljena. A ne da mi se guglati dalje, pa vidi sam na stranici proizvođača. Odšarafiš antenicu, našarafiš RPSMA stranu linkanog kabela, i na drugu stranu ide bilo koja antena sa standardnim N konektorom
@morbid - nisam računao jer mi nije bilo potrebno, na mjestima gdje sam ugrađivao i SXT i OmniTike i AirGridove i Routerstatione i da ne idem dalje je bilo 220V non-stop, u takvim uvjetima im je potrošnja zanemariva.
Ako treba 7W na 5V, jednostavno se izračuna da je to 1,4A tj skoro 3x više od standardnog USB porta. Čemu hraniti cijeli još jedan uređaj sa mrežnim sučeljem i ostalim nepotrebnim elementima? Jakob dolazi tamo sa laptopom, a struje u viksi nema.
|
Antena na modelu 1600 je našarafljena, imao sam ju prije.
Ma samo zato jer sam prije imao bolji signal, odn. stabilniju vezu s mikrotikom kao klijentom nego s ovim airlive usb adapterom, pa sam zato to napisao iz razloga što sam tu vidio udaljenosti od jednog kilometra što je za moj pojam dosta. No, vjerujem da ti znaš bolje, sudeći po postovima.