Oni nas jebu uzduz i poprijeko. Non stop govore da su nesto popravili a sljedeci dan hotfix i jos veci buff.
I znam da iza rade po serverima i modificiraju loot tablice on-the-fly jer je paleta smeca sta dropa iz dana u dan razlicita. Npr, sa wizzom sam osim int opreme, dobijao opremu za str i dex. I par oruzja za barba i DH. Sad igram sa DH, ne pada ni za mene a ne za druge klase. (skvizov monk se ne racuna).
Prstenja npr, pada na vagone, drugih stvari na kapaljku. Ta loot tabela je tako bizarna da je to cudo.
WD je buffan, ajde neka, posteno. DH je "navodno" buffan, al su buffali krive stvari. Nije problem dmg skila sa 150 na 200%. Problem je generacija resourca, jer DH je najtezi lik za igrat sa 2 resourcea istovremeno, tradeas 1 za drugi, tj escape za napad, a ako se preracunas i potrosis oba nema ni napada ni bjega....gecrkn.
Buff na drop rate, kako to prekrasno izgleda kad je sad buff za 100%. Al mali drop rate je jos uvijek mali drop rate. U brojkama je to 0.001 shansa za leg, nova je 0.002, eto kako izgleda taj 100% drop buff.