Citiraj:
Autor jacobbb
jer struje definitivno sad nema tamo i neće se uvađati još ...
|
Citiraj:
Autor jacobbb
po čemu si to zaključio da će biti "sat-dva"? ne radim ovo za 2 dana da bi malo prosurfo i to je to već za duže staze, jednom kad se to složi moći ću godinama imati tamo internet i nosit laptop sa sobom..
|
Pa logika, baterija na laptopu drzi sad-dva ili tri jel... i sad ces ulupat ~500kn u nesto da bi sufro 2h dnevno koliko ti drzi baterija na laptopu.
Imas BonBon i stick i izadje te 5GB u prosjeku 55kn mjesecno i s obzirom da laptop ima autonomiju od 2-3h za sufr dosta... pa neces u viksu ici filmove skidati ?
To sto ti zelis nije isti setup ako u viksi ima struje i ako nema i ako je neces skoro uvoditi kao sto sam kazes kakve svrhe ima praviti AP na koji mos biti spojen 2-3h dnevno ?
@The AC je to sasvim fino rekao, mozes ti na kucu stavit neznam kakvu antenu i AP od 2k kuna ali kada se navecer spusti magla ili kada rosi/pada kisa, snjeg pa i vjetar puse signal ce ti otic k vragu kakav god USB adapter sa antenom imao tamo gdje je laptop.
Ja imam link izmedju 2 kuce oko 400m je udaljenost i vjeruj probao sam prvo tako i ne ide to... ide kad je vrijeme ljepo i uvjeti idealni.
Na oba kraja moraju biti bilo kakve vanjske antene i pripadajuci router tj. jedan AP i jedan kao client ili WDS da slazes...