09.04.2014., 18:15
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Autor Drug Brko
Otom potom. Navodno im kućište zijeva na spoju sa ekranom u gornjim uglovima i da mobitel se usijava prilikom 2K snimanja., da nakon 39 sekundi baca upozorenje o pregrijavanju. Tako kažu singapurćani jer je kod njih već u prodaji.
Sve su to dobre klopke za bizone. Nikad ne kupujem nekaj kaj je tek izašlo kak bi mogo bit baja u lokalnoj birtiji ili tu na forumu zato kaj nešto iman prvi ili među prvima. Naravno, tko voli nek izvoli.
Treba malo pričekat i sa XZ2, i sa S5 i sa svim flagshipovima, da se vidi di su tanki i da se to ispravi ako je moguće.
|
Heh svaki mob ima neku manu. Samsung je sa S5 samo "nadogradio" S4. Water resistant, fingerprint scanner i heart rate monitor. Ram ostao isti, povecana baterija za samo 200mAh, nesto brzi procesor i malo bolja kamera. Dok je Sony napravio najbolji posao, dodao jos bolji ekran, 3GB RAM-a, 3200mAh baterija itd itd. Izbor je logican ( osim za fanboy-eve ).
Nisam to procitao da im zijeva kuciste, mozda su neki dobili los primjerak? Sony je uvijek bio sinonim za kvalitetu, imam doma nekih Sony uredaja koji su stariji od mene a koristio ih je moj otac ( glazbenik ) i dan danas rade kao Svicarski sat. 
|