09.04.2014., 15:57
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Autor emilblomsky
Jao majko ,jesmo li prošli!
Sada je decima sigurna,jer ovih godina su igrali odlično ,pa zalegli.
Sada su banana,i budu osvojili.
Nitko ne govori od ovih"ljubitelja" da je Real jučer igrao bez dvojice najboljih,jer recite kaj hočete al bez Kristiana i Juniora Real nema agresivnosti,a Junior je najbolji lijevi bočni na svijetu,i samo ga ozljede zezaju konstantno.Kada je odigrao sezonu kao prije dvije godine Real je pomeo primeru.
Jedino me muči kaj dok je ovaj Zidane u Realu ,Benzema je siguran ,a čovjek pogađa svaku desetu.Treba se riješit njega i Pepea,i dopeljat Vidala da pomogne Modriću u vezi,jer su ovi neki definitivno letve!
Drugi problem je kaj je na Real takav pritisak konstantno,da im se odsjeku noge u bitnim tekmama,pa jučer su samo dvije lopte pogodile napadače u petu odostraga,kao da gledam treću ligu.
Neka Faca,neka pate,imam feeling da budemo uzeli sve ove sezone!
Hala Madrid!
I ajmo u finalu na mourinha!
|
Jucer je jedino Modrinho nekaj odigrao...ostali...lose...jako lose...par lopti s ocima je dao,a ono mi je najjace kak je dao Baletu i fraera pogodi u petu...
Coentrao je prica za sebe,sumnjam da ce ga bit sljedece sezone,Marcelo je izmislio lijevog beka za njega...
Citiraj:
Autor Drug Brko
Vi bute uzeli? Vi? Nisam znao da u mom gradu ima pripadnika Real Madrida. Jel te plaćaju ili mukte zujiš na pce forumu? 
|
Cek,zakaj mene nitko ne placa?Poslat cu Realu mail na helpdesk 
|
|
|