View Single Post
Staro 09.04.2014., 14:52   #4215
hylem
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova
Koji si ti trol. (@hylem)
Neće ti prebacivati paket/cijenu dok ti ne zatražiš, a naravno, kao ni ja, nećeš tražiti.
).
Ti si trol ... nađi gdje sam ja to napisao da će me prebacivati na drugi paket s drugom cijenom. Jedino što oni mogu prebaciti je svoje smeće od 4 Mbps konekcije u septičku jamu. 2 uzastopna ugovora sam imao kod njih, nikakve pogodnosti nemaju, osim što su tamo 2010. bili dosta jeftiniji od t-coma. Veza je lošija od t-comove, mislim da se to svi možemo složiti. 2 put mi mijenjali sranje od sagem rutera, mada sam tražio da mi daju neki drugi. Na sreću bilo je unutar garancijskog roka, ali da nemogu na zahtjev donjeti drugačiji uređaj... mislim koji k....?? I dan danas mi veza puca po 2-3 puta dnevno. Ajde da su barem podigli brzinu na 5 mbps s novim paketima + taj neograničeni fiksni ... razmislio bi da ostanem korisnik, ovako idem na iskon ili ću malo pričekati možda se h1 dohebe u Čk s onim 20/2 vdsl-om. Tehničke karakteristike parice i spajanja ovdje gdje živim su vrhunske, optika je postavljena samo se čeka neko tko će ponudit dobru a pristupačnu uslugu.
hylem je offline   Reply With Quote