Citiraj:
Autor MAGARAC
Ne znam u cemu je problem kad postoji porast od 71% u Total War.
Imaju jako detaljan i slikovit opis sa tablicama na sajtu i kog zanima bu pogledal. Zna se vec duze vrijeme da je to up to i u odnosu na WQHL i ja ne vidim nikakav problem. Sigurno nece presutit tih 71% kad vec postoje i iskoristit ih najbolje kaj mogu. To bi bilo naivno i neozbiljno ocekivat od jedne takve firme. Isto radi i AMD i to bi se vec trebalo znat do sad kak to funkcionira..
Meni je puno zanimljivije Nvidijino svojatanje DX12 i iskoristavanje slabosti Mantlea, low level APIja na dost bezobrazan nacin. Bit ce zanimljivo vidit kak ce se to sve razvit jer se lagano flejma dx12 vs Mantle rat i Nvidija je prva to pocela kurit.
|
Cek sekundu, tako se oglasavaju za igru koja zapravo nije ni podrzavala SLI do ovog drivera? I onda umjesto da napisu:
Citiraj:
SLI now supported in Total War...
|
Oni odluce to ovako sročit:
Citiraj:
Up to 71% increase in SLI
|
Sve ćešće se tako oglašavaju, koristeći te max vrijednosti, koje ne govore apsolutno ništa. I nije Nvidia jedina da se razumijemo, to postaje trend. Tako i Kinston za svoj V300 SSD garantira up to 450 Mb/s read a ima verzija sa asinkronim nandom koji se jedva šlepa oko 200 Mb/s, i jebiga, ti im ne možeš ništa zbog te "Up to" filozofije.
To me podsjeca kad sam bio klinac i kupovao woofer za auto pa gledam 1500W isss buraz, 1500W wauuuu (a to je naravno bio Peak power koji ne znači apsolutno ništa, a ko hebe RMS kad je paek 1500W

)
Citiraj:
Autor RaneZ
Totalno, podsjeca na Top Shop 
"Izgubila sam skoro 8 kila u 4 sata a moja baka čak 12!!"
|
Pa tocno to, uskoro ce biti, "Kupite titan Z online u roku 24h i možete birati jedan od 3 fantastična poklona gratis! Kremu za hemiće, Nvida kemijsku i šalicu ili ovaj prekrasan
bager 
(sad sam opet pogledao ovaj legendarni filmic, i ocito je ovo skracena verzija, nema nigde prekrasnog bagera koji se dobije uz SL2000)