08.04.2014., 22:26
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Autor Metlina
stane ako si mrsav kako ja, meni acer od 8 inca stane u dzep
a slusaj, ekran je stvarno prekrasan, na trzistu najbolji trenutno tako ako ti je to bitno i nemas problema s 6inca i imas para uzmi, ako si u zagrebu mozemo se naci da ga vidis uzivo prije nego se odlucis na kupovinu
|
Ma neznam... Trenutno imam Note 2 i 925, da ih mogu spojiti i dobiti 925 sa veličinom Note-a bio bih presretan, hehe. Kako gasim jednu karticu, trebao bih se riješiti jednog od ova dva uređaja. Lumiu koristim tjedan dana i onako sam zaintrigiran samim WP-om i saznanjem da mi je nepoznat, uskoro dolai i taj 8.1 ... Android koristim već dugo i stvarno sam s njime isprobao sve i svašta. Ono što me vuće na stranu Note-a je veličina, jer mi savršeno lezi u ruci... Tako da muke muke, hehehehehe.
Citiraj:
Autor Mar
Snazi čega?
Ako su ti bitni gigaherci i gigabajti rama, gledaj Android jer je to tamo bitno
Cijenu 930tke lako izvučeš jer je objavljena službena cijena u eurima i dolarima i onda usporediš sa cijenom aktualnih modela kojima cijene nisu padale (1520, 13020) te njihovom objavljenom cijenom i to je to 
|
Ma nisam se baš pravilno izrazio, nisam mislio čistom snagom proca i rama, jer kontam da nema neke prevelike koristi od toga na WP-u... ali sam to spomenuo čisto da imam nešto po čemu bi ih mogao poredati 
|
|