View Single Post
Staro 08.04.2014., 18:40   #14
Mikeyy
Premium

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Ima brdo raznih officea koji su legalni za komercijalnu upotrebu (npr. LibreOffice, OpenOffice,..). Ja u firmi koristim LibreOffice na jednom kompu. Za razne dopise i jednostavne kalkulacije i više nego dovoljan.
Već sam 2 godine na LibreOffice i stvarno, zadovoljit će 99% stvari koje prosječnim i srednje naprednim korisnicima trebaju.

Nisam imao nikakvih problema sa Excel / LO kooperacijom, najviše problema se javlja kod Word i PowerPoint kada se krenu koristiti razne XYZ kombinacije u dokumentima.
Neka moja odokativna procjena je, da preko 90% word dokumenata se može otvoriti bez ikakvih problema, ostalo će se otvoriti samo što će biti vizualnih promjena (sitno pomaknute tablice i slično).
Samo jedan dokument nisam mogao otvoriti, i to je bio dokument sa 110 stranica u kojem je sav tekst strpan u dvije tablice te su neka čuda izvodili nad njima.

Također, problem je i u dubokim itegracijama sa BI ili ERP sustavima, većina ostalog software-a prilagođena je i integrirana sa MS Office, tako da tu nema pomoći.
Mikeyy je offline   Reply With Quote