gle, tipkovnice ti imaju uglavnom tableti koji su na windowsima. asus i acer su kod nas najzastupljeniji. imaš nešto i od prestigia, nisu loši, ali po meni preskupi. a i tipkovnice su im dodatna oprema.
od androida su ti manje više tableti bez tipkovnica, osim nekih modela od GoClevera i archosa. a kako i nisu nešto omiljeni kod korisnika, ograđujem se od preporuke.
pa ti je možda najbolje rješenje, ali ne tako elegantno kao serijska tipkovnica, kupiti tablet koji ti odgovara po zahtjevima i neku BT ili IR tipkovnicu.
ovo što ti želiš ti ima asus 10" sa windowsima. dodatni portovi i dodatni hard. da li ima i dodatnu bateriju - nisam siguran. modeli sa androidom ju imaju. sa windowsima možda nije taj slučaj jer su stavili hard u nju. treba pogledati.
wifi ti ima svaki, 3g osjetno podiže cijenu i mislim da je šteta zbog 3g uzeti nešto u tom cjenovnom rangu a izgubiti na drugim stvarima.
baterija BI TREBALA izdržati 3 sata uz smanjeno osvjetljenje ekrana, no, ako ti je tipkanje najbitnije, onda mislim da ti tablet sa malom tipkovnicom i nije najbolje rješenje. radije kakav netbook. je, ista stvar po pitanju veličine, ali su barem tipkovnice nešto kvalitetnije.