View Single Post
Staro 07.04.2014., 23:41   #6660
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor Zaggy111 Pregled postova
Taman sam sad vidio na Gizchina, čini mi se za te novce super, stariji je procesor, ali opet za te novce najbolje specifikacije. Ima još neka preporuka do 110$ a da su približne specifikacije?
Jedino ovako nešto http://www.banggood.com/UMI-X1-Pro-4...l?currency=USD.

S tim da ovaj ima nešto manji ekran i za stupanj manju rezoluciju 720p vs 1080p. Koliko sam gledao zadnjih dana stvarno tako do nekih 150$ su sve polovični uređaji. Ili je rezolucija ekrana stvarno loša ili imaju samo 512 mb rama. Ima par svijetlih primjera poput ovog UMIja ali radije bi uzeo Faeu ipak. Unatoč potencijalnim problemima s GPSom primjerice.

Općenito s logističke strane, čini mi se jako dobra opcija uzeti neki od njihovih uređaja jer sami rješavaju prodaju, shipping i reklamacije. A mislim da je veća šansa ostvariti garanciju kod proizvođača nego nekih od ovih resellera. Možda se i varam ali čini mi se logično da si ne bi srozavali ugled nerješavanjem reklamacija. Također(to bi trebalo provjeriti), piše da nude besplatan shipping nekom od kurirskih službi(navodi DHL i još par poznatijih), međutim kad sam išao isprobati kupovinu nude mi samo Express opciju DHL, TNT i još nešto za dodatnih 29 dolara. Trebalo bi ih kontaktirati i vidjeti što je s tim, ako je i shipping free a nije ovim klasičnim kineskim putevima koji traju godinama, bila bi još bolja kupnja.
bg_4_l je offline