Citiraj:
Autor syss
najjači su bili kada sam u nekom trenu bio tamo i dolazi frajer sa naturpijanim polom i kao kukulele nešto ne valja i pita mene jedan od braće tipa daj jel imaš par minuta samo da ovo pogledam pa ćemo onda vidjeti tvoj auto... ma reko nema problema, zapalim sa strane i bok.
uglavnom frajer je čipao kola i detonira mu u vožnji, vraćaju se oni za 5 minuta i veli mu ovaj - toči omv 100ku i bjež doma 
|
Ja sam imao baš peh kad sam išo kod njih prva dva puta.
Prvi put mi mijenjali set kvacila, zamasnjak, pa odmah i semering radilice jer je to kao usput. Dva dana nakon toga mi pukne vilica mjenjaca. A sat vremena prije toga mi je izletio semering i pocelo je curiti ulje što sam skužio tek nakon kaj sam ostao bez mjenjača. Uglavnom, ja vjerujem da nisu bili krivi oni nego taj semering. Samo kaj sam bio glup pa sam odvezo auto svojem bivsem mehanicaru koji je isto OK i kod njega sam platio još soma kuna da se to sredi, a kad sam otišo do Belinića reli su kaj nisam kod njih dovezo, sve bi mi besplatno riješili. Ali koliko su zakon, dali su mi sljedeći servis besplatan, iako su uvjereni da nisu krivi, a i ja mislim da nisu.
Drugi put kad sam došo kod njih, prvi i zadnji put (zasad) da sam nekaj pobrao autom - upeljavam se u garažu i gledam stupove dizalice da budu na sredini i poberem autom onaj pomicni ormar za alat.
Ko zna kaj sad pricaju o meni.

Svaki put me je sram pojavit se tamo.
Bio sam i treći i červrti put - odlični su. Bit će i peti.